06 28 11 09 49 [email protected]
podcast
Doodnormaal

Hallo mooie jij,

We hebben contact gehad en jij gaat mogelijk een gast zijn in de podcast Doodnormaal. Het meer over de podcast, mijn waarom, het wanneer, de hoe, het waar en het wat deel ik hier met je.

Sinds 11 december 2020 maak ik de wekelijkse podcast Doodnormaal vanuit mijn onderneming Doulawijzer. Hiermee heb ik als missie om het levenseinde doodnormaal te maken. Ik spreek met professionals die in aanraking komen met de dood en haal persoonlijke verhalen op over het levenseinde. Deze verhalen stel ik gratis beschikbaar aan Nederland (en ondertussen Nederlanders in de wereld), waarmee iedereen in de gelegenheid is om ervaringen rondom het levenseinde te horen. Praten over de dood is tenslotte praten over het leven.

Tot 4 november 2022 plaatste ik iedere vrijdag om 6 uur ’s ochtends een nieuw gesprek, dit gaat terug naar een tweewekelijkse publicatie die voorzien wordt van een gespreksbeschrijving, informatie over jou als gast en een coverart waarop jij als gesprekspartner in beeld ook zichtbaar bent. 

De interviews doe ik online via Zoom. De gespreksduur is ongeveer 60 minuten en het interview realiseer ik intuïtief. Voor het plannen van de afspraak neem ik 1,5 uur de tijd. Dat geeft ruimte om te landen, voor het in orde maken van de techniek en de mogelijkheid om zo gewenst nog even na te praten.

De afleveringen publiceer ik op mijn website Doulawijzer, de bekende podcast kanalen en voor de niet podcast kenners op YouTube. 

Over de gehele wereld wordt geluisterd en dan vraag je je misschien af hoe dat kan? De serie is toch in het Nederlands. Ja, dat klopt, maar wij Nederlanders zijn globetrotters en begeven ons overal.

Om ruchtbaarheid aan de podcast te geven maak ik geluid op social media. Fijn als we elkaar hier volgen. Dat maakt de mogelijkheid om je te zijner tijd te taggen een stuk gemakkelijker. Al is het gesprek een eenmalige activiteit met een eenmalige publicatie, ik blijf ruchtbaarheid maken over de serie en ben altijd op zoek naar andere manieren om de podcast aandacht te geven. Het plaatsen van een link naar ons gesprek op je website is toegestaan. Wel graag met bronvermelding en verwijzing naar mijn website.

De podcast heeft al in de media gestaan t.w. De Volkskrant, het blad Relevant van de NVVE en in het podcast overzicht van Bureau Morbidee. Het aantal luisteraars groeit iedere dag en per aflevering is NU het gemiddeld zo’n 500 met uitschieters van 1000 of meer en dat aantal blijft wekelijks groeien.

Na al deze info is de vraag: “Wil je mijn gast zijn?” en een bijdrage leveren aan mijn missie om het levenseinde doodnormaal te maken. Wanneer het antwoord ja is, plan dan jouw moment in mijn agenda en we ontmoeten elkaar op jouw gekozen moment. 

Doodnormale groet,

Winny Bos