Podcast

Doodnormaal

Deze podcast is ook te beluisteren op:

YouTube Apple Podcasts Spotify Google Podcasts

Over Doodnormaal

In deze podcast ga ik in gesprek met professionals die met de dood in aanraking komen en hoor je persoonlijke verhalen over het levenseinde. Het beluisteren van de podcast kon alhier (dat wordt binnenkort hopelijk herstelt) en in de tussentijd is luisteren mogelijk via onderstaande kanalen 

Wat luisteraars/gasten zeggen:

 

Een bijzonder gesprek over een thema waar ieder mens in het leven mee te maken krijgt, maar wat gevoelig is en door veel mensen liever ontweken wordt. Winny sprak er openhartig over en dat maakte het interview zo rijk. Alles kon gezegd worden en onder ogen gezien, er waren geen taboes. Winny is daarmee een open interviewer waardoor het gesprek een enorme diepgang kon krijgen. Ik heb een grote vrijheid ervaren om uit te spreken wat ik zeggen wilde, voelde me helemaal op mijn gemak en heb er erg van genoten. Een diepgaand gesprek over de dingen van het leven die er echt toe doen, is een van de rijkste ervaringen die een mens kan meemaken.

Berthilde van der Zwaag

Zeer mooie aflevering met Kees Veldboer. Ik had een zakdoekje nodig, omdat ik een puur verhaal hoorde waar Winny echt naar luisterde en zeer goed op inging.

Anoniem

Winny is een goede interviewer. Ze stelt mensen op hun gemak. Ze luistert aandachtig. Komt op dingen terug die eerder zijn gezegd, vraagt door en blijft nieuwsgierig aanwezig.

Renata Oort