06 28 11 09 49 [email protected]

   39. Renata Oort over het verlies van haar dochter tijdens haar eerste zwangerschap

   door | 03-09-2021

   In gesprek met Renata die haar dochter Frederique verloor met 34 weken zwangerschap. Ondertussen alweer 22 jaar geleden is praten hierover niet meer moeilijk. Frederique is onderdeel van haar leven…

   Over deze aflevering

   In gesprek met Renata die haar dochter Frederique verloor met 34 weken zwangerschap. Ondertussen alweer 22 jaar geleden is praten hierover niet meer moeilijk. Frederique is onderdeel van haar leven en weten haar twee andere kinderen van haar bestaan. Ieder jaar neemt Renata vrij op haar geboortedag. Ze gaat dan naar haar graf en doet iets leuks. En soms wordt ze verrast door onverwachte emoties op momenten waarin ze het niet verwacht en daar is ze oké mee Dat het uiteindelijk drie zwangerschappen verder duidelijk werd waarom Frederique is overleden had Renata niet kunnen bedenken. Veranderd dat het verdriet van toen?

   Renata is communicatie adviseur
   Ze heeft ruime ervaring in corporate en (online) marketingcommunicatie. Vervuld de rol bij voorkeur door midden in de organisatie te staan en afdelingen samen te brengen. Zo wordt het gemeenschappelijk doel helder en maakt de organisatie meer impact. Meer info over Renata op https://www.linkedin.com/in/renataoort/.

   Andere afleveringen

   0 reacties

   Een reactie versturen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *