Werk met mij

Levenseindedoula

Begeleiding begint altijd met een connectie. Daarom kom ik graag langs om kennis te maken. Zo voelen we of er een verbinding is om jou en je naasten te helpen. Is dat het geval dan gaan we in gesprek. Dat doen we steeds aan de hand van de vraag: wat wil jij?
Er is ruimte voor alles. Van stilte tot gesprekken van verdriet tot vreugde. En ja, uit ons gesprek volgt een overzicht aan wensen. Maar we weten inmiddels ook dat het leven niet te plannen is. Als het anders loopt of behoeftes veranderen dan wijzigen we de koers.

Lezing of huiskamergesprek

De kennis over het voorbereiden, het afscheid nemen en rouw is nog steeds beperkt in Nederland.
Je stelt het uit om het uit te zoeken, want het is s nog lang niet aan de orde. Het komt wel een keer als ik er tijd voor heb. Ik heb me toch verzekerd dus dan zit het wel goed. Ik laat het graag aan mijn naasten over. Zijn bekende excuses om het op zij te schuiven.

Wanneer een dierbare plotseling overlijdt, is er geen keus en dan moet je. Wanneer je een diagnose hebt ontvangen met een beperkt levensperspectief, komt het dichterbij en wordt het meer werkelijkheid.

Studio WinWin

In emotioneel geladen tijden wil je je mogelijk wenden tot ondersteunende materialen. 

In mijn Etsy shop verkoop ik (bescherm) engelen, die intuïtief ontstaan vanuit mijn kralencollectie. Ze zijn te gebruiken als sleutelhanger, als ketting, als tashanger, als autohanger, voor op je altaar, als raamhanger of welke andere vorm voor jou past. 

(Bescherm)engeltjes een een creatie van StudioWinWin gerund door Winny Bos